Promo-respekt d.o.o. (u daljnjem tekstu “Promo-respekt”, “mi”) poštuje privatnost korisnika/klijenata u skladu s važećim propisima (Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11 i 106/12 i Uredbe (EU 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka).

Zaštita privatnosti korisnika stranice i klijenata tvrtke Promo-respekt važan je čimbenik korisničkog iskustva kojim se obuhvaća način na koji se prikupljaju, upotebljavaju i čuvaju osobni podaci.

Cilj prikupljanja podataka je uspostaviti kontakt s korisnikom naše stranice koji postavlja upit ili se želi informirati o uslugama koje nudimo. Sve podatke do kojih dolazimo koristimo za davanje informacija, obavijesti i promocije naših usluga.

Korisnik prihvaća da mu nekoliko puta godišnje šaljemo infomacije o uslugama koje nudimo. Svi podaci čuvaju se i dostupni su samo zaposlenicima tvrtke kojima su ti podaci nužni za izvršenje poslovnih zadataka. Za Promo-respekt osobni podaci veoma su važni i mi nikome nikada ne prodajemo osobne podatke korisnika i klijenata. Promo-respekt ne prosljeđuje i ne razmjenjuje podatke s drugim pravnim ili fizičkim osobama osim u slučaju službenog zahtjeva od strane ovaštenih osoba državne vlasti Republike Hrvatske.

Ukoliko se ne slažete sa sadržajem ovih uvjeta i politkom privatnosti tvrtke Promo-respekt, molimo da ne ostavljate svoje podatke na ovoj web stranici.


Podaci koje prikupljamo

Prilikom korištenja kontakt forme na našoj stranici prikupljamo sljedeće osobne podatke: ime i e-mail adresa. Ostali podaci koji se prikupljaju korištenjem kontakt forme koriste se za lakše obavljanjem poslovnih zadataka i informiranje o uslugama koje nudi tvrtka Promo-respekt. Korištenjem kontakt forme prikupljaju se podaci na dobrovoljnoj osnovi.


Sigurnost osobnih podataka

Promo-respekt poduzima sve mjere kako bi zaštitio podatke o korisniku bez obzira da li se podaci štite i čuvaju online ili offline. Web stranica i kontakt forma koja se koristi zaštićene su SSL protokolom (https://. Pristup podacima o korisnicima i klijentima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi uspješno obavili zadani poslovi.


Privola

Pod privolom korisnika smatra se dobrovoljno i nedvosmisleno izražavanje želje korisnika jasnom potvrdnom radnjom prije slanja kontakt forme. (Izjava: Potvrđujem da sam pročitao/pročitala Uvjete korištenja i politku privatnosti i da se sa istima slažem).

Korisnik/kupac upravlja svojom voljom u vezi s upotrebom vlastitih podataka, ovisno o potrebama. Omogućujemo korisniku da u svakom trenutku na jednostavan i besplatan način (kroz newsletter klikom na link ako se radi o promidžbenoj poruci ili kontaktom na e-mail: info@promorespekt.hr), može uskratiti privolu i više neće primati takve poruke.


Kolačići (eng. Cookies)

Prema regulacijama Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka – kolačića. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web mjesta koje su podržane tom tehnologijom.

Kolačići predstavljaju skup informacija koji se pohranjuju na osobnom računalu u trenutku pregledavanja stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o ponašanju na internetu.

Kolačići koje koristi Promo-respekt na svojim stranicama:

Analitički kolačići
Koristimo alat koji dopušta da analiziramo i unaprijedimo web stranicu za potrebe korisnika – web analitika. Na web stranici koristimo: Google Analytics.
Analitički kolačići nam dopuštaju da uvijek znamo koliko korisnika posjećuje našu stranicu, koliko puta se vraćaju. Premda nam kolačići omogućuju da prikupljamo specifične informacije o korisnicima mi ne možemo korištenjem tih kolačića saznati ime i adresu posjetitelja. Informacije koje se tako prikupljaju analiziraju se isključivo u anonimnom i masovnom obliku i pomažu nam da kreiramo marketinške aktivnosti.

Kako onemogućiti kolačiće?
Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na računalu. Postavke za isključivanje kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u internetskom pregledniku. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na web stranici www.allaboutcookies.org


Informacije za kontakt

U slučaju da želite saznati više te sve vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@promorespekt.hr

U Zagrebu, svibanj 2018. godine

PROMO-RESPEKT d.o.o.
OIB: 17755662567
Zagreb,
Julija Knifera 2,